* Keurslager VERMEERSCH - VERMEULEN *
Traiteurdienst

   Home    Traiteur dienst    Schotels en Buffetten    Belegde Broodjes     Gezeligheidschotels     Barbecuefolder     Contact
    * iets bestellen uit de winkel? klik hier?*

Traiteurdienst

Beste Klanten, stel zelf uw menu samen met ons uitgebreid assortiment, hapjes, soepen, hoofd- gerechten, en desserts.

Opwarmings instructies voor het Vlees:

De oven voorverwarmen op 180°C en bak het gerecht gedurende 30min. bedekt met aluminiumfolie. Warm je alles liever op het fornuis, gebruik dan een gematigd vuur. In de microgolfoven plaats je het gerecht 6 min. op 800 Watt.

Opwarmings instructies voor de Vis:

De oven voorverwarmen op 180°C en bak het gerecht gedurende 20min. bedekt met aluminiumfolie. Warm je alles liever op het fornuis, gebruik dan een gematigd vuur. In de microgolfoven plaats je het gerecht 5 min. op 800 Watt.

Feestmenu

*Apero v/h huis
* Bospaddenstoelencrémesoep met snippers van gerookte eendenborst
*Sint-Jakobsschelp
*Delicatesse van parelhoenfilet met oesterzwammensaus
(min. 4pers., geen afwijking mogelijk, anders à la carte)

€ 27,00 / pers

Aperitiefhapjes.

Huisgemaakte verfijnde aperitiefhapjes. Assortiment minividè. (per assortiment van 20 stuks) € 18,00 / doos
Miniloempia. (per 10 st.) € 6 / 10 st.
Minipizza. (per assortiment van 8 st.) € 10,00 / doos
Mini sint-jacobsschelpje. (per 8 st.) € 18,00 / doos
Kippenboutje. (per 10 st.) € 6,00 / 10 st.
Oesters fine champagnesaus. (per 4 st.) € 12,00 /4 st.

Koude hapjes nieuw per 4 stuks

Apero zalmmousse.
Apero met scampi.
Apero met wildpaté.
Apero Gandaham met meloen.
Te samen voor € 6.00
Tapasbord (±10 pers.) € 24.00/plateau
Tapasbord klein (± 5 pers.) € 12.00/plateau

Luxe Tapasschotel (vanaf 4 pers.)- Nieuw -

Luxe Tapasschotel € 12,50 / pers.
(tapenades, Pata Negra, speciale salami's, olijven, peppadew, spekrolletje geitenkaas, scampi's 2 soorten, Toscaans kruidenham, Italiaanse ham, domschinken, ham, rillette, grisinetti)

Soepen

Soepen enkel per liter te bestellen (reken 1/2 liter per pers.).
Fluweelzachte tomatensoep met extra balletjes € 3,00 / liter.
Aspergroomsoep met bieslooksnippers € 3,00 / liter.
Fijne kreeftensoep € 7,50 / liter.
Feestelijke pompoensoep € 3,00 / liter.
Bospaddenstoelencrèmesoep met snippers van gerookte eendeborst € 4,50 / liter.

Koude voorgerechten

Verse meloen in manteltje van Parma- of Gandaham € 7,50 / pers.
Grijze garnalen cocktail met romige cocktailsaus dagprijs.
Carpaccio van rundfilet € 7,80 / pers.
Zeevruchtencocktail € 9,50 / pers.
Vitello tonnato € 9,00 / pers.
Nieuw-Carpaccio gerookte zalm € 8,80 / pers.

Warme voorgerechten

Rijkelijk gevuld vispannetje met champagnesaus € 8,00 / pers.
Scampi op wijze van de Chef € 8,90 / pers.
Huisgemaakte kaaskroket € 2,20 / stuk.
Huisgemaakte garnalenkroket € 3,20 / stuk.
Huisgemaakte kalfszwezerikkroket+bijhorend saus € 3,50 / stuk.
Koninginnenhapje met dagverse vulling € 4,00 / stuk.

Nieuw enkel van 24dec. tot 15jan
Koninginnenhapje met kalfszwezerikvulling € 8,90 / stuk.

Hoofdgerechten: Keuze van de chef

Opgevulde kalkoen. (± 3,5kg, 4,5kg, 6kg) € 17,95 / kg
ontbeende kalkoen met farce van kalfsgehakt, boschampignons, porto (kant-en-klaar voor de oven)
Bijhorende verfijnde portobosvruchtensaus € 9,80/liter
Opgevulde kwartels € 8,50/st
met een fijne smeuïge gevogeltegehaktfarce, kant-en-klaar voor de oven, portobosvruchtensaus gratis
Assortiment bijhorende warme groentjes: appel veenbes, boontjes met spekblokjes, witloof € 4,00/pers.

Toppers à la Carl Hoofdgerechten:

Bij al deze hoofdschotels krijgt U 3 soorten
warme groenten, aardappelkroketjes (5 stuks) of frietjes of aardappelgratin.( uitgezonderd Zwevegemse beenhesp)
Ardeens gebraad in feestsaus. € 11,00 / pers.
Culinair varkenshaasje in saus v/d Chef. € 14,20 / pers.
Kalkoenborstfilet met archiducsaus. € 12,75 / pers.
Gegrilde lamsfilet met sausje van de chef. € 15,95 / pers.
Orloffgebraad van varken met champignonsaus. € 13,20 / pers.
Kalkoenorloff champignonsaus nieuw. € 13,20 / pers.
Eendeborst op wijze van de Chef. € 15,20 / pers.
Reefilet met portosaus. € 16,70 / pers.
Delicatesse van parelhoenfilet met oesterzwammen. € 14,75 / pers.
Opgevulde kippenroulade met champignonsaus. € 14,90 / pers.
Wildstoofpotje. € 13,90 / pers.
Zwevegemse beenhesp van het huis met Provencaalse saus, 6 soorten koude groentjes en aardappelgratin. € 11,90 / pers.

Hoofdgerechten Vis

Rijkelijkgevuld vispannetje met champagnesaus en puree. € 12,50 / pers.

Aardappelbereidingen

Zelfgemaakte kroketjes € 0,25 / st.
Aardappelgratin € 6,50 / Kg.
Verse frietjes € 2,50 / Kg.
Aardappelpuree € 6,60 / Kg.
Wortelpuree € 7,10 / Kg.